BINE ATI VENIT LA APIDELA!

Alegerea perfecta pentru nevoile dumneavoastra!

Oferim clienților interesați miere CONVENȚIONALA ȘI ECOLOGICĂ prezentată în diverse gramaje și sortimente.

Apidela Distribution SRL cu sediul în Str. Revoluției, nr. 34 lot 2, Et. M, Comuna Cogealac, Județul Constanța este o firmă românească. S-a înființat în anul 2011 cu capital privat integral romanesc și are ca obiect principal de activitate distributia, ambalarea și procesarea produselor apicole atât convenționale cât și ecologice.

OFERIM SERIOZITATE

Responsabilitate

SUNTEM PASIONATI

Creativitate

SUNTEM DETERMINATI

Calitate

Firma detine si un numar de 200 familii de albine care produce estimativ 10-15 tone de miere anual de diverse sortimente stupii fiind pozitionati in partea de sud-est a Romaniei (Dobrogea), unde se asigura un climat favorabil productiei ecologice. In acest mod, din  productia proprie dar si cea colectata de la apicultori autorizati, se asigura necesarul de cerinte de produse ECO. Marca noastra ”Fagurele Auriu” este o marca inregistrata la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci, si reprezinta compania printr-un design elegant si un aspect comercial  atractiv pentru clientii nostri.

Produsele ecologice sunt certificate de organismul de certificare Agreco R.F. Goderz GMBH GERMANIA, o filiala in Romania a Agreco R.F. Goderz GMBH din Germania, fiind inregitrat la Ministerul Agriculturii si dezvoltarii rurale din Romania. Societatea implementeaza sistemul de management al calitatii FSSC22000 – FOOD SAFETY SYSTEM CERTIFICATION 22000 acest sistem fiind certificat de DNV-GL BUSSINES ASSURANCE ROMANIA SRL. De asemenea firma noastra este autorizata sanitar veterinar cu nr. H-25, acest lucru permitand accesul pe orice piata din Europa. Mierea este colectata de la apicultori de pe intreg teriotoriul Romaniei cu precadere din zona Dobrogei, un bazin melifer important din Romania. Colectarea se efectueaza in conditii de siguranta si nu se achizitioneaza daca producatorul de produse apicole convenționale nu este inregistrat sau autorizat sanitar veterinar/daca producatorul de produse apicole ecologice nu este inregistrat și certificat de un organism de certificare abilitat.

Procesul de ambalare si conditionare a mierii presupune o deosebita atentie de la inceput si anume: se fac analize atat fizico-chimice cat si reziduuri de antibiotice in laboratorul autorizate de RENAR, daca aceasta corespunde parametrilor ceruti de legislație mierea, coventională/ecologică intră în procesul de producție. Mierea convențională/ecologica întră în procesul de producție în funcție de cerințele pieții, aceasta fiind ambalată în zile distinse din fiecare lună, pe sortimente, fără a se intersecta produsele conventionale cu cele ecologice (A se vedea raportul de ambalare).

APIDELA DISTRIBUTION SRL  ofera clienților interesați produse apicole CONVENȚIONALE ȘI ECOLOGICE prezentată în diverse gramaje și sortimente.

Suntem aici pentru a-ți oferi tot suportul de care ai nevoie!

CONTACTEAZA-NE!

Loading